Fakta & artiklar om reflexskärmar

Reflexskärm – Inte enbart vid porträtt

Ofta uppmärksammas det mest hur bra reflexskärmen kommer till användning vid porträttfotografering.

En gång för alla – den kan användas till alla möjliga slags fotograferingar, det är det som är så bra med att äga en reflexskärm. Ha med den ut i naturen och få det där perfekta ljuset på blomman som annars har ett platt, tråkigt ljus. Använd vid studio- och produktfotograferingar, ja, allt möjligt du kan tänka dig. En reflexskärm kostar inte alls mycket kan göra just dina bilder fantastiska.

Blomma fotograferad utan Reflexskärm
Blomma fotograferad utan Reflexskärm

Jag hade gått ut och plockat lite blommor för att sedan prova på mitt makro-objektiv mer. Ljuset blev väldigt tråkigt, det blev inget liv i det som syns väldigt tydligt i bilderna.

Blomma fotograferad med Reflexskärm
Blomma fotograferad med Reflexskärm

Med hjälp av solen som sken in genom fönstret kunde jag med hjälp av reflexskärmen reflektera ljuset så bilderna fick ett helt nytt liv.

Tänka sig att ett sådant billigt alternativ kan komma till så stor nytta.. Reflexskärmen väger knappt någonting, går att fälla ihop så den tar ingen direkt stor plats och kan på ett ögonblick bli runt 1m i diameter stor. www.kamda.se erbjuder ett billigt alternativ på reflexskärmar och jag vet en rad många nöjda kunder!

Sitter här och funderar, det finns inga nackdelar, bara fördelar. Vad väntar du på? Beställ en reflexskärm, få hem beställningen snabbt hem i brevlådan och börja fota allt möjligt, den kommer göra underverk.

Av: Isabella.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *